City Resident - apartamente de vanzare in Timisoara!

Apartamente de vanzare in Timisoara FARA COMISION la cumparator!

NU PERCEPEM COMISION CUMPARATORULUI!

 

 

In cazul in care sunteti CUMPARATOR si sunteti interesat in a achizitiona un apartament, casa sau teren in Timisoara, va rugam sa ne trimiteti la adresa city.resident@mail.com sau pe whatsapp cererea dvs de apartament/ casa/ teren, o vom publica pe site si va vom cauta proprietati de vanzare care sa corespunda cerintei dvs, fara ca dvs sa achitati vreun comision de intermediere.

- V-ati saturat sa cautati toata ziua pe net apartamente de vanzare si sa dati numai peste anunturi ale agentiilor imobiliare, anunturi directe sau mascate?

- V-ati saturat de o multime de anunturi false ale agentiilor imobiliare, care nu doresc astfel decat sa va atraga atentia asupra ofertelor lor?

- V-ati saturat ca in cautarea dvs sa dati numai peste agentii imobiliare care se prezinta ca proprietari directi?

- V-ati saturat sa dati numai peste anunturi ale agentiilor imobiliare care va cer mii sau zeci de mii de lei comision de intermediere la o vanzare?

Daca raspunsul dvs este DA, va invitam la colaborare!

AVANTAJELE DE A COLABORA CU NOI :

- in calitatea dvs de client-cumparator nu veti achita NICI UN FEL DE COMISION DE INTERMEDIERE din valoarea tranzactiei; noi reprezentam vanzatorul, iar castigul nostru va rezulta din negocierea avuta deja cu vanzatorul , nu cu dvs cumparatorul; 

- am vizitat deja proprietatea, am studiat documentele proprietatii si aveti siguranta ca proprietatea pe care doriti sa o cumparati este cu toate actele in regula si este conforma cu descrierea

- relatia dintre vanzator/ proprietar, City Resident si dvs, cumparatorul, este transparenta deoarece tranzactia are toate datele clare si pretul este stabilit de comun acord; pretul este la vedere cu toate detaliile, iar tranzactia se desfasoara numai prin notar, inclusiv printr-un un notar pe care il puteti alege dvs.

 

 

tel. sau whatsapp:        0786032786

e-mail:                                 city.resident@mail.com