City Resident - apartamente de vanzare in Timisoara!

Apartamente de vanzare in Timisoara FARA COMISION la cumparator!

.

 

 

 

 

City Resident din Timisoara,  birou specializat in reprezentarea libera si deschisa, fara nici o clauza exclusivitate, a intereselor proprietarilor și dezvoltatorilor imobiliari, este un birou de promovare si intermediere imobiliara.

 

Astfel, in atentia dezvoltatorilor imobiliari lansam urmatoarea propunere de colaborare reciproc avantajoasa: promovarea apartamentelor dvs cu comision 0% catre cumparator !

 

Avem urmatorul sistemul de lucru :

 

- NU percepem nici un comision de la cumpărător, pretul comunicat acestuia va fi pretul vanzatorului,

 

- NU solicitam reprezentare in exclusivitate a vanzatorului

 

- Construim un scurt WEBSITE DE PREZENTARE , gratuit pentru dezvoltatorul imobiliar colaborator 

 

- PROPUNEM VANZATORULUI cel mai mic cost de pe piata pentru identificarea clientului-cumparator final. Astfel, va propunem o suma fixa de 500 euro + TVA pentru fiecare apartament al dvs care se vinde catre un client recomandat de biroul nostru. Suma va este facturata doar in momentul încheierii precontractului/ contractului de vanzare-cumparare dintre dvs si clientul prezentat de noi.

 

In cazul in care sunteti interesat de propunerea noastra, va rugam sa ne trimiteti pe adresa de e-mail city.resident@mail.com,  detalii referitoare la proiectul dvs imobiliar sau intentia dvs de colaborare  si va vom contacta pentru o intalnire.

Va multumim

 

 

tel. sau whatsapp:             0786032786

e-mail:                                       city.resident@mail.com